Zalentine’s Gay!

By | februarie 14, 2012

Iată-mă scriind aceste rânduri după o zi începută devreme, cu multișor PS2, ceva Silva brună și multă, multă zăpadă. Sunt în București, am fesu-n cap, nimic în mână, îs în concediu, mă doare-n cot!

Că tot e cea mai ocazie specială din an să vă arătați dragostea am zis să mai pun la bătaie o invitație pe Zonga.

Din fericire mi-a trecut răceala și sper să nu se mai întoarcă- mă rog, m-am cam luat la trântă cu zăpada dintr-un parc de pe lângă Titan- lucru pentru care vă mulțumesc, leacurile alea chiar au avut efect băi!

Valentines/Ballentines Day/Gay, potato, potaito, tomato, tomaito, cucuruz, porumb. Același lucru, egzact! Probabil am fost la un moment dat PENTRU panarama asta de „sărbătoare” a îndrăgostiților dar undeva pe drum a început să mi se rupă. Mă rog, am primit și o pereche de papucei noi de recent așa că de ce să nu ne simțim bine?! Stăteam și mă gândeam la câte motive ar fi să nu petreci Valentines Day ăsta. Am găsit vreo 7.

Dați-mi 5 motive ingenioase pentru care nu ați petrece Valentine’s Gay și vă invit cu toată căldura pe Zonga, unde nu ninge ca în Ice Age, e plăcut, zău! Miercuri, pe 15 februarie, zic și rezultatul.

Sursa foto: newspaper.li

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *