When i say „brain”, you say „wash” sau când își intră senilitatea în drepturi

By | decembrie 16, 2011

Deci mă jur că titlu așa de lung nu am mai pus în viața mea. Dar titlul e extraordinar de sugestiv pentru cele ce urmează.

Sunt gălățean, știți asta. Nu pot spune că ador orașul ăsta pentru că în afară de oameni, povești tari și din când în când sport, nu oferă multe(posibil să mă înșel oricum). Avem supermarketuri, avem pseudo-mall-uri, avem Real, Billa, Kauffland, Penny și mai nou Carefour… Market, nu hypermarket.

Am tras o fugă pe acolo la ceva timp după ce se deschisese și nu am fost impresionat. Adică, prețurile erau măricele, bă! Vorba aia, prețuri „dă centru”. Așa că am șters locul și numele din memorie pentru că nu merita șederea într-un sertar în capul meu. Astăzi, s-a deschis un nou market Carefour în Galați, habar n-am unde, nici nu-mi pasă.

Afirm în momentul de față că marketurile de genul au cea mai bună strategie de marketing și știu foarte bine cărei nișe să se adreseze. Mă înclin! Baloane frate?! Pe bune?! Vorbești serios?!

Astăzi, nișa targetată de Carefour a răspuns din plin și a făcut-o prompt! S-au bătut pe baloane! Nu prezervative, nu baloane din-alea mari pe care poți să sari ci baloane din-alea care se dau copiilor când vin la McDonalț. Spre uimirea mea, nișa nu era reprezentată de copii ci de pensionari. Adică oameni în toată „firea” de 60-80 de ani. Nu mă miră faptul că doar ei știau de treaba asta pentru că vorbele despre promoții și prețuri la cartoafe se propagă în rândul lor mai repede decât viteza luminii.

Cât de senil să fii să te bați pentru un amărât de balon?! Dacă era vorba de ulei, zahăr, orez sau făină înțelegeam, dar baloane?! Pe bune?! Dai cadou nepoțelului, bine. Dar se sparge, merită să… Nu are rost!

Brainwash și senilitatea sunt cuvinte ce definesc segmentul ăsta de populație din plin. Țintirim, pământ, veșnic, alea-alea? O să mă considerați măgar…

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “When i say „brain”, you say „wash” sau când își intră senilitatea în drepturi

  1. Pingback: Revoluționarul v2.0 a.k.a. pensionarul « New is always better!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *