Un mesaj puternic de care are nevoie si Romania

By | septembrie 21, 2016
mesaj puternic

Cei care au vazut noul episod din South Park inteleg ce mesaj puternic a fost transmis. Alegerea dintre Giant Douche si Turd Sandwich nu este deloc usoara. E aproape ca atunci cand am avut noi de ales dintre Ponta si Iohannis. Cu exceptia armelor nucleare.

Ideea e ca oamenii cu ceva mai multa educatie si bun simt ajung sa fie influenceri. Opiniile lor influenteaza opiniile fanilor. Fireste, in mod pozitiv sau negativ – Andi, facem si noi ceva cu nevasta-ta?

mesaj puternic

Un mesaj puternic dar si extrem de amuzant a fost transmis in clipul urmator. E fain ca mesajul nu se axeaza pe ideea de „eu sunt ca tine si voi fi mega afectat”. Ci pe ideea ca „nu fi prost, nu vota cu Trup ca o sa-ti fie mega nasol. Eu am bani, sunt faimos, m-am detasat de chestiile astea”.

Fireste, cei care apar in clip nu cred ca sunt pe gustul oilor care-l vor vota pe Dragnea. Pardon, am vrut sa spun Trump. Mesajul nu e adresat lor.

Personal, simt ca mesajul este adresat celor ca mine si ca tine. Acest mesaj puternic fu creat pentru astia care ne-am pierdut speranta, avand impresia ca votul nostru nu conteaza absolut deloc. Zero. Fix ca in treaba asta cu Oprea.

Cum e? Ti-a placut clipul? E amuzat, dar destul de serios. Nu promite marea cu sarea, ci o scena nud cu Ruffalo.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *