Training intensiv pe hipioțeală, proteste și împărțit de fluturași

By | octombrie 19, 2012

Am scris într-o postare mai veche cum că Greenpeace recrutează și în Galați. Presupun că unii dintre voi chiar au văzut și zepelinul lor survolând orașul.

Ei bine, eu am spus că hai să văd care-i treaba și m-am înscris. Am primit un mail după ceva timp în care eram felicitat și invitat la ora 18:30, pe 17 octombrie la Casa de Cultură a Studenților din Galați. Și-acum vine partea interesantă!

Țin pe această cale să îmi cer scuze față de profesoara seminarului de la 16:00 la 18:00 de miercuri. Am adormit, dar nu e vina mea! M-am trezit speriat pe la 17:30 sau ceva de genul, încă fiind în sala de seminar. Cu toată bulibășeala și somnolența, al meu creier a crezut că trebuie să-mi ducă corpul la Casa de Cultură a Sindicatelor. Și uite-așa eu îi căutam pe cei de la Greenpeace pe-acolo și ei mă căutau pe la Casa de Cultură a Studenților. Pana mea, mă miram de ce nu dau de ei.

În cele din urmă am ajuns acolo. Sala cam goală- doar vreo 15 omuleți. „Ah, începe prezentarea!” eram entuziasmat zău. „Asta-i tot?!” fu reacția mea după prezentarea organizației. E interesant că ei nu acceptă donații de la persoane juridice sau companii. Mula mea, în AIESEC ai ce învăța, ți se oferă pregătire, ai la dispoziție ditamai rețeaua internațională și multe altele. În Greenpeace presupun că trebuie să ai un bond puternic, cu mother Earth și să înveți de la iarbă și copaci…

În concluzie: dacă vreți să învățați să faceți proteste, să deveniți hipioți brainwash-uiți, să vă rugați de oameni să semneze petiții sau să împărțiți fluturași pe stradă mergeți la Greenpeace. Pentru toate celelalte lucruri există cărți și „Schimb de cărți” peste câteva săptămâni.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *