Tragedia din Colectiv, „fericirea” creştinopaţilor

By | octombrie 31, 2015
colectiv

Băi, nu am cuvinte. E absolut groaznic ce s-a întâmplat în Colectiv vineri seară. 26 de oameni şi-au pierdut viaţa şi peste o sută sunt răniţi.

Absolut nimic nu justifică ceva de genul „foarte bine că s-a petrecut asta, aşa vă trebuie”, dar cum România e plină de amibe…

M-am uitat prin lista celor care au dat attend la evenimentul de Facebook, din fericire nu am văzut pe nimeni cunoscut. Sper să fie totul bine în cazul celorlalţi, care au reuşit să iasă întregi de acolo.

Sunt bulversat pentru că dacă eram în Bucureşti, probabil m-aş fi dus la concertul ăla. Mi se pare incredibil că organizatorii nu s-au asigurat că nu există riscuri.

Dar cel mai incredibil mi se pare reacţia oamenilor credincioşi. Okay, sunt ateu, cred în muşte zburătoare pe unicorni demonici, nu contează asta. Oricine ai fi, dacă eşti întreg la minte şi ai o inteligenţă superioară unui câine, nu vei condamna oamenii care se aflau acolo. Căci dacă o faci, sincer, nu eşti om.

Şi se spune că ateii sunt ciuma…

Tot pe pagina evenimentului de pe Facebook am dat peste nişte chestii incredibile. Nu le voi cenzura, le las aşa, cine vrea să transmită autorilor vreun gând bun o poate face.

Absolut deloc okay. Din păcate, amibele nu sunt capabile de prea multe.

jeg

De asemenea…

satan

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *