Teatru Galaţi şi Brăila – festival, după festival, după festival

By | noiembrie 6, 2014
festival teatru galati braila

Între 20 şi 30 octombrie, la Galaţi s-a desfăşurat Festivalul Naţional de Comedie la Teatru Dramatic „Fani Tardini”. Dacă vi se pare o nimica toată, deschideţi iar televizorul. Din fericire, evenimentele culturale de amploare nu se termină aici.

Pe 11 noiembrie, tot la Galaţi, începe un alt festival. Internaţional de data asta – Festivalului „Gulliver”. Se vor juca câte cinci spectacole pe zi, timp de cinci zile. Preţul biletului e între 10 şi 15 lei pentru copii şi între 12 şi 26 de lei pentru adulţi.

Programul complet îl găsiţi la Gabriel.

Pe 1 noiembrie, tot la Galaţi, a debutat un alt festival. Tot internaţional – Festivalul „Leonard”, la Teatrul Muzical cu acelaşi nume. Dacă aveţi înclinaţii mai melodioase, vestea bună e că festivalul ăsta durează cam toată luna lui noiembrie. Biletele sunt vreo 30 de lei, dar se acordă reduceri pentru anumite categorii (grupuri, studenţi etc).

Detalii şi program complet găsiţi aci.

După ce se termină Festivalul Internaţional „Leonard”, începe altul. La Brăila de data asta, la Teatrul Maria Filotti – Festivalul Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila. La Teatrul Maria Filotti am fost o singură dată, la un concert Luna Amară – loved it! Ştiu că pare paradoxal, dar sala are o acustică bestială şi e structurată foarte mişto. Sunt destul de multe spectacole între 1 şi 7 decembrie. Nu ştiu cât o fi un bilet, dar nu cred că va costa mai mult de 20-30 de lei.

Detalii şi program complet găsiţi la Andrei.

Poza am „furat-o” de aici.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *