Țara lui Papulă Vodă și transportul coaielor ferate

By | octombrie 25, 2012

România e țară frumoasă, zău! Sea, mountains, sun, fields… ah, și oameni! Amu oamenii dacă sunt lăsați de capul lor fac numai tâmpenii. Așa ne stă în fire. Avem nevoie de o autoritate care să ne impună ce putem și ce nu putem face. De-asemenea, mai e nevoie de o autoritate care să-i taxeze pe ăia care nu înțeleg de vorbă bună pentru că universul nu a fost deloc generoși cu ei: mamele lor i-au născut fără inteligență emoțională și cu doar 0,3 neuroni.

Au capul mare și e și mult loc pentru creier!

Îmi place că din lună în lună miliția realizează că „băi, noi nu am mai făcut nimic enteresant ca să aparem și noi la ziar ca nește importanți ce este noi!” și atunci se mobilizează.

De fiecare dată se mobilizează miliția română atât de bine încât reușesc să rezolve exact cele mai mici și infime probleme din sistem. Nu se uită niciodată acolo unde se fură sume de la 10000 de heuro în sus, ci doar acolo unde se fură de-alde 10 lei. Mă refer la știrea asta.

„Rețeaua” auzi la ei! Cum mula mea, băi?! Și jurnaliștii lui papulă vodă sunt vai de mula lor și pun prea mult accent pe un căcat de știre.

Amu, chestia asta are 2 urmări:
1. Dacă n-o să mai egziste nașul pe tren s-ar putea să egziste câte un apel către SMURD zi de zi din partea CFR. Credeți că navetiștilor sau țiganilor de Buzău care erau clienți fideli a nașului le pasă că a tăbărât miliția pe ei?! Sigur că da! Vor tăbărî și ei! Tot pe naș controlor…
2. The poor stay poor, the rich get richer. Înțeleg, CFR( Coaiele Ferate Române) avea pierderi de pe urma „rețelei nașilor”. Vă dați seama ce pierderi enorme aveau și cât de bine le contorizau ei pentru a cere o așa măsură! Amu, călătorii care se bazau pe naș pentru a păstra un bănuț în plus în buzunar vor suge mula. Nașii care se bazau pe călătorii de mai sus vor suge mula de-asemenea- în pușcărie unii- și nu vor mai putea duce un bănuț în plus acasă.

În concluzie CFR-ul are de câștigat- angajații evident că nu! Ce, vă așteptați la creșteri salariale?!- și tot restul călătorilor/nașilor au de pierdut. Între timp vagoanele sunt fix ca mula, fără prize, inconfortabile și prețul biletului o să tot crească.

Și premierul nostru încă își păstrează funcția deși e un plagiator împuțit. Ar cam fi cazul să ne băgăm mula în România și să plecăm în Congo să dăm maimuțele jos din copac.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *