Ţara găleţilor roşii cu gheaţă

By | august 28, 2014

Ponta in Romania PSD

Nu ştiu de unde-i poza, dar nu-mi aparţine

Vine-o toamnă gri cu roşu şi nu pentru că nu am făcut absolut nimic – nici mare, nici munte, nici concediu – ci pentru că viitorul arată ca un cur de vacă bălegându-se. Nu e vorba doar de viitorul meu, ci de viitorul mediului în care suntem captivi: oraşe de căcat şi o ţară condusă de amibe.

Viorel şi-a promulgat OUG-ul care permite edililor şefi din teritoriu să vină la PCR PSD. Galaţiul e deja roşu, de-aia nu merge nimic aici, dar în curând întreaga ţară va avea aceeaşi culoare; poate, de ce nu?, vor schimba până şi steagul în aceeaşi culoare. Începe să-mi sune bine o lege prin care să li se dea dreptul la vot doar celor cu bacalaureat. Apropo, dumnezeu nu te vrea la vot.

Ice Bucket Challenge. Cu toate că înţeleg ideea şi impactul pe care l-a avut asupra întregii populaţii, nu pot să nu urăsc trendul. Zi de zi apare câte-o proastă – şi de sex masculin; genderul e irelevant – care reuşeşte să îţi dea impresia că filmul Idiocracy e de fapt şi de drept un documentar.

https://www.facebook.com/video.php?v=442632822541794&set=vb.100003852408775&type=2&theater – aici ar fi trebuit să fie un clip care demonstrează că e adevărat ce spun, dar blogul mi-a dat mumu.

Ca fapt divers, citisem pe undeva cum că organizaţia care profită de pe urma acestei iniţiative direcţionează doar şapte la sută din fonduri către cercetare şi găsirea unui leac. Adică donezi 100 de whatever, dar doar şapte se duc spre ceea ce ai donat tu. Nu m-ar mira să fie adevărat şi mi-e lene să cercetez.

Invazia rusă din Ucraina mi se pare o vrăjeală până nu văd dovezi. Nu m-ar mira, dar sunt sceptic.

Ăştia taie copacii de pe Faleza Dunării din Galaţi – paradoxal, rolul lor este să împiedice malul să o ia la vale, în condiţiile în care deja, pe-alocuri, sunt semne de surpări.

Ih. Vreau să vină toamna mai repede. Să mă mut la etajul cinci, să-mi iau un drac de mâţă şi să gătesc tot felul de căcaturi ca să îmi pot construi audienţă pe instagram.

 

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

One thought on “Ţara găleţilor roşii cu gheaţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *