Suntem un popor de cretini

By | octombrie 9, 2012

Sunt la seminar in momentul de fata. Profesorul ne spune despre Vasile Voiculescu si tot ce este legat de acest nume.

Amu, nu ma laud ca sunt cel mai citit intelectual din lume dar sa moara franța! nenea Voiculescu fu șmecher la viala lui si e bun acolo de ales ca role-model/ idol de urmat.
Voiculescu s-a născut in 1884, a studiat Liceu Gheorghe Lazar si apoi a mers la litere. Pen’ ca ma-sa si ta-su au considerat ca „nu te fa scriitor ca ai sa sugi mula!” l-au obligat sa se retragă de la litere după 1 an de studii si sa facă medicina. He nailed it!

A fost director la Radio Romania, la revista Fundatiilor Regale după care a fost medicul curții regale. Pana mea, dacă pui la socoteala si faptul ca, medic fiind, in 1941 a primit premiul national pentru poezie, nenea Voiculescu fu the shit!

In 1946 moare neva-sa după care el refuza sa colaboreze cu comuniștii si astia-l fut, evident. Pierde toate funcțiile, cărțile ii sunt puse sub cenzura, după care este condamnat la 5 ani de închisoare. Aici se imbolnaveste si in 1963 pleacă de pe Pamant.

Mula mea, după moartea lui fiu-su începe sa-i reconstruiasca faima.

Amu, dacă dați un search pe google o sa găsiți doar despre Voiculescu hoțul. Adica Dan. Cacat, zic!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

One thought on “Suntem un popor de cretini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *