Stirile zilei 2.0

By | martie 26, 2012

Hello, monday! Gata, a trecut week-endul, a venit momentul sa incepem o noua saptamana. Job, scoala sau nimic, hai sa vedem cateva informatii interesante si utile! Ne aflam in ziua cu numarul 86 a anului 2012.

Ce engagement? N-ai cu cine! Suntem ‘educati’ sa dam doar like. Ne e frica sa si spunem ceva pentru ca ne indoim de ideile noastre. Poate asa am fost crescuti… nu mai oferim ospitalitate, ne-am pierdut zambetele si e urat. Cineva ar trebui sa tina o sesiune FISH! Tuturor romanilor.

Fresh meat! S-a terminat campania de recrutare AIESEC Galati. Astazi ma duc la primul eveniment ce-i va pune fata in fata cu universul organizatiei. Revin cu detalii mai tarziu.

Fu fain, dar deh, mai tre sa mai vina si nitel frig. De ce cred eu ca asta e o veste buna? Pai mai scapam de figuri. Gata cu decapotabilele, gata cu pitipoancele imbracate foarte sumar. Ma rog, la capitolul pitipoance imbracate sumar, nu e tocmai cine stie ce fericire ca mno, ne mai clateam si noi ochii.

Si cam atat. Am ratat ceva important? Dati-mi de veste!

Hai, zi frumoasa! Vantul o sa bata tare astazi in Galati din pacate…
Powered by Moto

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *