Știrile zilei 2.0

By | martie 23, 2012

Pe ritmuri de Foo Fighters ar trebui să înceapă fiecare zi! Vă respect gusturile muzicale așa că vă sfătuiesc să ascultați orice altceva vă face să vă simțiți grozav- atât timp cât nu e Connect-Relu sau Inna. Astăzi vă sugerez știri hibrid: juma de pe bloguri, juma de prin alte părți, cred. Ne aflăm în ziua 83 a anului 2012.

Cică am încetat să visăm. Subscriu. Totuși, poate e stupidă întrebarea, dar dacă descoperim o altă planetă locuibilă nu credeți că nu am mai avea grijă de mama Pământ? Din moment ce ne putem muta în altă parte de ce să nu exploatăm planeta asta la maxim, nu? Vă invit să-mi spuneți ce părere aveți despre treaba asta în secțiunea de comentarii.

Lucrurile bune se fac în liniște. Bani mulți și o inițiativă de apreciat. Și când te gândești că omul cu pricina e unul dintre cei mai bogați oameni de pe lume și că nu ar trebui să îi pese de România… Dar, din moment ce a fost atât de norocos încât a primit unul dintre primele computere scoase pe piață în 1968, mi se pare firesc ce face. Mă înclin atât în fața lui cât și a celor ce vor da de veste poveștile uimitoare!

Încă o speranță pentru educația din România! Astăzi chiar sunt știri optimiste, zău! Intrați și citiți mai multe, nu vreau să stric vestea bună debitând tâmpenii. Merităăăă!

Start it up! În America doar ce s-a votat o lege ce încurajează start-up-urile. Start-up-urile sunt momentele alea când îți dai demisia de la job și decizi să fii propriu-ți șăf. Îmi doresc nervos să se încurajeze treaba asta peste tot în lume!

Și cam atât pentru astăzi. Servici ușor! Oricum, e vineri, deci vine week-end-ul! Drink all the alcohool m/

Astăzi băiatul ăsta pleacă la Londra. Cu autostopul! Drum bun!

Sursa foto: frontlinestudy.com

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

One thought on “Știrile zilei 2.0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *