Știrile zilei 2.0

By | octombrie 16, 2012

M-am trezit a naibii de bine dispus și cu o piesă în minte care habar n-am cum se numește. Afară e ceață.

Câteva chestii de citit pentru astăzi:

Siria se tot ciondănește cu Turcia. China cu Japonia au niște insule de împărțit. În Israel parlamentul se autodizolvă. Mula mea, e de rău, sau… ?

Laboratorul lui Dexter, Fetițele PowerPuff și Samurai Jack au fost probabil cele mai șmechere desene animate ale copilăriei mele. Probabil dați cu subscribe la chestia asta, așa că vă recomand un interviu cu tipul care le-a creat!

Și dacă mai aveți dubii că există o mafie a medicamentelor care face pe dracu-n 4 să scoată ceva nou ca să se îmbogățească și mai mult, citiți asta.

Coderii sunt cei mai căutați. Mi-am greșit vocația…

Aseară am dat nas în nas cu o fostă amică/ fostă colegă de liceu & facultate. A fost acceptată la una dintre cele mai bune instituții de învățământ superior pentru studii de masterat. A primit și bursă dar nu a primit-o și a fost nevoită să amâne plecarea. Cică trebuie să strângă vreo 10 mii de lire sterline. FMM de bani! Top 10 cele mai bine universități pentru buzunar.

Începe nebunia cu Halloween-ul.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *