Știrile zilei 2.0

By | octombrie 10, 2012

Doar ce am ieșit după câteva țigări și instantaneu am simțit o reacție de întărire a sfârcurilor și cealaltă reacție de micșorare. Așadar e frig și probabil o să fie la fel de frig până pe la 9 sau 10.

Vă propun doar 3 chestii mari și late pentru astăzi:

1. Despre ROI(Return on investment) și emoții. Da, cam face sens. Într-un univers unde banul începe să fie din ce în ce mai puțin oamenii încep să aprecieze alte lucruri. Fain articol!

2. Încă mai există speranță! Despre religie… sau mai bine zis: despre oamenii care gândesc și citesc din când în când. Persoane sub 30 de ani…

3. Mizeria ce acoperă jurnalismul în România. Cretinul de Gâdea încă se simte julit de MRU și a uitat care-i meseria. Nu că ar fi știut vreodată… Pentru cei care nu știu despre ce-i vorba: MRU i-a dat maxim lui Gâdea prin martie 2012 într-una din emisiunile celui din urmă de la Antena 3.

Și-atât! Zi bestială!

Ah, se anunță ceva fain într-un loc interesant week-endul ăsta! Cu cărți, băuturi faine și oameni mișto. Da, da, în Galați!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *