Știrile zilei 2.0

By | martie 14, 2012

Mno, să videm și s-o mai întâmplat prin lumea asta 2.0, astăzi ziua 74 a anului 2012:

Și mai toarnă un păhărel, să ne-nveselim nițel! Deja e arhicunoscut stilul de muncă în România- vezi modelul Dorel- așa că muncitorii au decis că e nevoie de ceva diversitate. „Să nu mai stăm cu mâinile în buzunare, băi, săracu Dorel bagă ca migu. Hai la cramă!” Așadar muncitorii au poposit și tot poposesc de ceva timp într-o cramă nou-nouță, proaspăt descoperită cu tradiții de pe vremea lui Tudor Vladimirescu, atunci când mierea curgea la robinet și vinul se scotea cu gălețile din fântâni. Cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun- vinul.

Urs Grătare(Bear Grylls) nu a supraviețuit pe insula Discovery. Șoc și groază! Tipul ăsta a devenit o adevărată senzație de vreo 3-4 ani încoace. O făcut unele dintre cele mai scârboase lucruri ever(romgleză, frateeee), unele dintre cele mai curajoase lucruri, he wrestled da bear once(pentru cunoscători), fu și prin România și prin deșert și pisti tăt și a supraviețuit. Totuși unul dintre cele mai crunte ecosisteme- TV- i-a venit de hac în cele din urmă. Astăzi Bear a decis să își arunce urina la veceu, ca un om normal pentru că s-a săturat să o tot bea. Și a plecat. Încotro, încă nu se știe dar cu siguranță va supraviețui!

Meșterul Manole 2.0 o caută pe Ana 2.0, hipsterița visurilor tuturor meșterilor! Într-un interviu acordat în exclusivitate marele meșter a declarat: „Mno, nu se mai poate băi, să chice blana de pe oile mele! Zidu chică, muncitorii chică și ei… Nu mai știu ce să fac! Eu sunt arhitect de arhitect, eu știe să proiecteze și să deseneze dar ceva, cineva sau forțele lui rău îmi vâră scobitori în roata de la gip! Îmi trebe o Ana! La tăți muncitorii ne trebe câte-o Ana!” Întrebat dacă nu i se pare crudă metoda zidirii unei persoane de vie, meșterul a răspuns uimit ”Ce zidit?! Eu vreau o Ana pentru activități de defrustrare, băi!”. Nu-i putem ura decât să-i fie coada la ciocan tare și mortarul vânjos!

Zâmbete și zile bune să fie!

Sursa foto: milkbottaping.blogspot.com

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *