Știrile zilei 2.0

By | octombrie 5, 2012

Samuel L Jackson e genial! Acum două zile s-a implicat și mai mult în campania lui Obama. Probabil cea mai genială idee ever! S-ar cam aplica și world-wide, nu?

Acum ceva timp vă spuneam că Greenpeace recrutează voluntari și în Galați. De aș avea bani m-aș cam băga. Mai e timp de gândire până pe 10 octombrie. Ni zepelinul lor deasupra orașului fotografiat de Lizu.

Tancuri turcești mărșăluiesc spre Siria. Probabil e doar o măsură de precauție. America e alături de Turcia în conflictul cu Siria. Uau, ce surpriză! NOT.

România se duce pe mulă. După Oltchim e rândul Hidroeletrica să intre în budă. Da, ăia se ocupă cu a little thing called electricitate. Adică bye-bye Facebook și Internets!

Nu mai cred de foarte mult timp în bullshit-urile cu „nothing is impossible” sau „transform your passion intro your career!”. Un articol foarte fain despre carieră, alegeri și pasiune.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *