Știrile zilei 2.0

By | octombrie 2, 2012

Să începem cu vremea! Pentru cei care se trezesc mai târziu din motive proprii și pe persoană fizică- you lucky bastards!- la ora 8 încă e o ceață fenomenală în Galați.

Evident că headline-ul de astăzi este ocupat de Oltchim și DD. Telenovela și-a păstrat caracteristicile și după cum se aștepta orice persoană care are cel puțin 2 neuroni Dan Diaconescu nu a virat banii promiși. Eu unul îmi doresc să-l văd în pușcărie căci m-am săturat de show-urile lui cretine.

Un articol fain despre ce a învățat un tip care a fost concediat de la Facebook în perioada în care încă nu era gigantul de acuma.

Google a întrecut Microsoft, Bill Gates e nițel mai sărac. Apple încă rulează tot. iPhone 5 un eșec? Ete pula..

Banii vorbesc și în momentul de față spun că Obama va fi reales. Din câte înțeleg eu, atât în USA cât și în restul lumii, nu oamenii iau deciziile democratic ci acea chestie frumoasă și mushy numită Wall Street. Surprinzător? Neah…

Eu zic să desființăm România… „Efectul ieşirii ING este foarte negativ. Rămânem cu o piaţă mică, fără investitori, cu politicieni care nu ştiu ce înseamnă bursa. Până facem noi privatizările nu mai rămâne nimic”. ING iese de pe bursă.

Toată lumea e atentă la gheața de la Poli când, de fapt și de drept, mai există un ecosistem fragil care se degradează din cauza poluării globale. Pana mea, probabil peste vreo sută de ani o să mai fie doar un roboțel mic pe planetă care adună gunoaie zi de zi. Ați ghicit: Wall-E.

Și întrebarea zilei: există vreo modalitate de a obține informații moca de la agenții de presă? Piraterie, ceva… Pana mea, întreb pentru că sunt curios.

O să fie bine… prin 2100!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *