Știrile zilei 2.0

By | aprilie 9, 2012

Bună dimineața! Cică săptămâna asta este diferită. Cică este săptămâna mare. Poate mă înșel eu dar tot 7 zile are și lumea tot la muncă se duce. Stau lângă o biserică deci zgomot va fi pe gratis, clopotele vor răsuna și babele se vor perinda. Evident, cu tot cu moși sau nepoți.

Cred că este a 99-a zi a anului 2012 și afară e destul de frig, bate vântul ca un turbat și cică pe la munte sunt drumuri blocate.

Aș fi studiat demonologia. În anul întâi, parcă, o profă ne-a spus că în Italia, la o universitate, avea specializare de demonologie. Sună bestial! Sunt conștient că o astfel de specializare nu ți-ar asigura un job sau o carieră grozavă dar eu unul aș vrea să fiu Constantine! Asta ar înseamna să-l iau în brațe pe Îisus dar… Mneh, a man has got to do what a man has got to do.

When i say „brain” you say „wash”! Când eram în AIESEC toată lumea devenise ciudată după un timp. Aplauzele alea specifice erau mult prea dese, strigăturile la fel ca să nu mai zic de glumele atipice. Începuse să fie enervant și mă bucur că nu eram singurul care simțea asta. Acum, să îți vinzi un rinichi pentru un iPhone și un iPad e de-a dreptul stupid but a man has got to do what a man has got to do!

Mărimea contează! Aștia de la Samsung s-au băgat nervos pe piața de telefonie mobilă, anul trecut au fost declarați chiar cel mai mare producător de telefoane. Note-ul, telefonul ăla uriaș a fost considerat aberant de mare o perioadă dar iată că lucrurile se schimbă. Eu încă visez să am unul la un moment dat în spațiu și timp. Până una alta- gen până o să am un salariu format din 4 cifre și eventual prima să fie 3 sau până oi juca și eu la Loto ca să pot spera la un câștig- Moto al meu își face treaba deși mi-aș dori un ecran mai mare și tastele să fie nițel mai aerisite.

Se duc lucrurile pe apa lui sâmbătă. Am citit la Arhi, Manafu și la Chinezu despre cum bloggerii dintr-un oarecare oraș au cerut bani pentru a scrie despre un eveniment sportiv. Mno, ei au încercat. Nu a mers, asta e. E periculos mirajul banilor mai ales în momentul în care pe foarte multe bloguri cu un număr foarte mare de vizitatori citești advertoriale la greu. Trendul vine de sus, unu de-ăsta mic nu are cum să încurajeze așa ceva. Suge treaba, știu.

Cam atât pentru astăzi. A fost cineva la Sărbătoarea lui scrumbie week-end-ul ăsta? Pe lângă mârlănie, cocalarism, pițiponceală și miresme românești, cum fu?

Chiar aștept week-end-ul următor tare de tot! Zi frumoasă, voi!

Sursa foto: britishsoccerdiva.com

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *