Star Wars la cinema 3D Galați – premiera

By | decembrie 11, 2015
program cinema galati, pret bilete

Iată că „temerile” mele s-au „adeverit”. Nefiind sigur că noul Star Wars va rula și la cinema 3D Galați, mi-am cumpărat, împreună cu mai mulți, bilete la Brăila.

Dar iată că Star Wars va rula și la Cinema 3D Galați, sau Cinema Prof. Ioan Manole.

Într-o postare pe pagina cinema 3D Galați, se anunță programul perioadei 11-17 decembrie.

Printre filme găsim și Ștefan Joburi – în caz că este cineva pasionat.

Dar cel mai important anunț este legat de Star Wars. Și nu știu dacă să mă batmanesc – deși nu cred că-mi rezistă portofelul, căci e decembrie, mno – să îl văd și la Galați, și la Brăila.

De pe pagina cinema 3D Galați aflăm că premiera Star Wars va avea loc în noaptea de 17-18 decembrie, fix la ora 00,01. Mișto! Biletele se pun în vânzare de luni, 14 decembrie, pentru cine vrea să-și asigure un loc într-o zonă okay.

Prețul este de 20 de lei, la care se adaugă un cinci lei pentru ochelarii 3D, pe care îi iei acasă după film, urmând ca data viitoare să nu mai plătești iar.

Iată postarea de pe pagina cinema 3D Galați:

Dacă nu ți-ai cumpărat deja bilete la Star Wars în alt oraș și ești în Galați în noaptea aia, sfatul meu este să mergi la cinema 3D Galați să-l vezi. Nu de alta, dar cred că ar trebui să arătăm niște „dragoste” vizavi de proiectul ăsta, ca nu cumva să ne trezim cu el dispărut anul care vine.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *