Special

By | decembrie 31, 2011

Am zis că nu mai scriu nimic până la începutul lui 2012. Dar uite că social media în care sunt extraordinar de activ mă impulsionează să mai dau o palmă celorlalți anul ăsta.

Fenomenul ăsta a explodat de la crăciun încoace și am o vagă idee că a plecat tot de la ceva gen 9gag. Adică a fost copiat de la cineva. Okay, o dată fu interesant, am făcut și eu asta când îmi promovam fostul blog. Dar gata!

Treaba cu urările de bine a fost înțeleasă greșit. Din punctul meu de vedere când vrei să transmiți o urare cuiva înseamnă că persoana aia e specială pentru tine. Asta înseamnă că ar trebui să ai bunul simț să îi arăți asta. Îi dai un telefon, un mesaj, un link, nu știu, orice, care să-l facă să se simtă special. Nu îl incluzi în aceeași troacă cu alți 30 de necunoscuți!

Încetați treaba asta pentru că nu e de bine. E urât. E ca și cum ai da un mesaj de crăciun cu magie, căldură, brad, moș crăciun, fericire, lumină la 30 de oameni de-odată.

Pe tine te impresionează urările ce nu-ți conțin numele și sunt copiate de pe net?!

Sper să țineți minte chestia asta în următorul an și să vă schimbați puțin tactica de abordare a oamenilor. Nu prea ne place să fim considerați doar o altă frunză din copac, nu?

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *