Şit! Fugi din ţară! Coboară dacii de pe Columna lu’ Traian

By | septembrie 8, 2015
Migrants face Hungarian police in the main Eastern Railway station in Budapest, Hungary, September 1, 2015. REUTERS/Laszlo Balogh

Patrioţii sunt în general amuzanţi, dar suportabili. Nu e absolut nimic rău în a iubi ţara în care te-ai născut şi ai crescut; să fie sănătoşi. Ăştia care se cred daci, gen Funar, sunt o categorie aparte. Fireşte, accesul la internet face ca totul să fie muuuult mai amuzant.

Am dat peste această chestie pe care nu o pot defini:

După ce românii „şi-au luat ţara înapoi” la alegerile de anul trecut, acum dacii vor coborî din munţi să-şi ia şi ei ţara înapoi. Pe de-o parte e bine, nu se întind mai mult decât le este plapuma, că se puteau duce să-şi ia toată Europa înapoi. Sub sloganuri de genul „ne-am trezit”, „nu uităm” sau „nu iertăm”, clipul spune în stilul Annonymous că „vinovaţii vor plăti”. Mi-ar fi plăcut să văd ceva mai precis, căci termenul „vinovaţii” poate defini absolut orice fiinţă.

Mâţa mea e vinovată pentru toate florile ucise. Eu sunt vinovat pentru că am omorât nişte gândaci. Frati-miu e vinovat pentru banii puţini pe care-i face un frizer…

Mă rog, n-o mai lungesc. Am râs. Probabil vor adormi la loc până pe 1 decembrie, că e greu să stai treaz câteva luni de zile. Ei fiind vreo 50 de oameni, probabil.

Ah, asta în cazul în care nu vin de-alde Allahu Akbar! până atunci şi ne calmează pe toţi.

11949274_883220261732490_7886285721447334491_n

Foto patriotică de aici. Foto cu Allahu Akbar e de pe Reuters.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *