Și trist și amuzant

By | noiembrie 23, 2011

Una bucata știre ce răsună pe Realitatea că e canal dă știri cu valoare.

O mașină cu 3-4 pasageri(încă nu se cunoaște) o chicat în Lacul Floreasca(parcă așa au zis). Apelul 112 a fost primit în jurul orei 13:30(parcă) iar în momentul actual, la fața locului s-au strâns următorii: scafandri(lacul are 2-2,5 metri adâncime), poliția(să-i dea amendă șoferului că o încălcat viteza legală), una bucată macara(să scoată mașina), o salvare(să salveze ce-o mai fi de salvat) și mahalaua – oriunde se întâmplă asta, nu doar în România; excepție ar putea face China(vezi clipul cu fetița călcată de mașină).

Ceea ce mi s-a părut extraordinar a fost optimismul de care dădea dovadă reporterița de la fața locului. „Autoritățile se grăbesc să aducă la suprafață automobilul sperând că măcar 1 persoană va supraviețui.” Ceasul e 14:45 iar apelul 112 a fost primit la 13:30. Sper ca pasagerii să fie mutanți amfibieni! Mai apoi, reporterița din studio adresează întrebarea: „Apa este foarte rece, cât crezi că poate rezista un om în apa aceea?”. Reporterița de la fața locului răspunde: „1 minut!.”.

Mulțumesc! În direct, în exclusivitate și în reluare, ați urmărit buletinul de (dez)informații! Profeniosinalism, bă! (Profesionalism pe limba ritardă).

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

2 thoughts on “Și trist și amuzant

  1. Catalin Blindu

    Unii oameni au dezvoltat o capacitate de a rezista ore intregi sub apa insa ce sa-i faci …sug la capitolul „rezistenta la frig” . Desi nu am vazut reportajul pot sa jur ca au fost chemati in studio : un expert in apa plata , un macaragiu , o tanti de la vreun spital de urgente si o baba care sa spuna ca e vina lui Base (‘tul in gura) pentru cele intamplate .

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *