Şi-amu’ toată lumea o să-l pupe întribuci

By | ianuarie 3, 2013

O murit Sergiu Nicolaescu. Pentru mine nu fu cine ştie ce surpriză. Avea 82 de ani, chicase pe gheaţă, a fost operat de peritonită. La vârsta aia organismul e slăbit, nu-şi mai revine chiar atât de uşor din traume.

Şi nimeni nu prea mai dădea doi bani pe el şi cam toată lumea îi considera filmele ca fiind răsuflate, beşite sau „so 2000 and late”. Acum toţi or să spună că moşul le-a marcat tinereţea, că i-a influenţat pozitiv, că a fost un mare om şi probabil cel mai important cetăţean al României.

Hai totuşi să fim serioşi! În afară de „don Semaka, nu trage! Eu sunt, Lăscărică”, nu cred că mai ştiu vreo replică din filmele lui. Iar treaba cu don Semaka de mai sus a devenit populară o dată cu era internetul, deci e irelevantă. Filmele moşului chiar erau răsuflate – părerea mea, evident – tratând subiecte şi scenarii mai proaste ca Oana Zăvoranu.

Când ai la activ peste 60 de filme(fără vreun premiu) şi ai fost şi actor, şi regizor, şi scenarist, Nicolaescu trăgea cu arma, Nicolaescu prindea glonţul între dinţi, Nicolaescu centra, tot el dădea cu capul şi tot el apăra, nu poţi fi considerat un geniu în materie de filme! Eşti un fel de Inna sau Guţă: trebuie să scoţi câte-un film nou o dată la trei luni căci altfel ar uita lumea de tine.

Dar acum să-l pupe toată lumea întribuci. Ca şi cum ar mai conta…

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

4 thoughts on “Şi-amu’ toată lumea o să-l pupe întribuci

   1. Liz

    mnie.. nu-i asa… tu zici doar din ce a ajuns la tine… si, da, multi dintre aplaudaci nu stiu despre el nici cat stim noi… dar asta nu da adevar denigrarii, sorry. Ia si vezi exact ce si cat a facut, compara cu restul romanilor de pe aceeasi pozitie, gandeste-te daca tu in aceeasi pozitie si vreme ai fi facut mai mult si-apoi trage linie si zi ca e un nimic…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *