Serbările Galaţiului 2014

By | noiembrie 14, 2014
crazy

Extraordinar de multă lumea vrea să ştie dacă primarul fotbalist va mai organiza Serbările Galaţiului anul ăsta. Mno, fiecare cu ce-l doare.

Motivul pentru care Marius Stan o spus că nu mai face Serbările Galaţiului 2014 este că banii cheltuiţi nu prea se justifică. Instituţia care verifică chestia asta se cheamă Curtea de Conturi ţi e un fel de ghimpe în coi pentru toţi corupţii care vor să sifoneze bani cu drag şi spor.

Cu toate astea, Serbările Galaţiului vor avea loc şi în 2014. Ponta o să iasă preşedinte deci o să se dea verde la corupţie. Cel mai probabil, firma care va organiza totul va fi aceeaşi PAF Media a lui Fâslaru, omul care nu a făcut ceva cinstit în viaţa lui.

După cum am aflat de la purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Emanuela Turcu, anul acesta municipalitatea va pune accent pe latura religioasă a sărbătorii şi pe tradiţii. Potrivit Emanuelei Turcu, Serbările Galaţiului se vor organiza în zilele de 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, pe esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Aici va avea loc un târg al meşterilor populari, devenit deja tradiţional de Sfântul Andrei. Şi tot aici, la Păpădie, se vor desfăşura şi concerte folclorice.

Pe 30 noiembrie, de ziua patronului spiritual al oraşului, vor fi manifestări religioase de amploare pentru prăznuirea Sfântului Andrei. Primăria ne-a mai comunicat şi că încearcă să pregătească şi câteva surprize pe care le va anunţa, însă, la timpul potrivit!

Desigur, elementul religios nu putea lipsi de la Serbările Galaţiului 2014. Costică trebuie să facă şi el un ban. Primăria anunţă că de Serbările Galaţiului, oamenii care adoră să pupe nişte oseminte umane, transferând boli şi microbi din gură-n gură, vor avea prilejul să o facă.

Tot în cadrul Serbărilor Galaţiului, în perioada 27-30 noiembrie, gălăţenii vor avea şansa de a se închina la moaştele Sfinţilor Martiri Brâncoveni care vor fi aduse la Galaţi.

Costică mai vine cu o „surpriză” pentru oamenii spălaţi pe creier. Şefu’ lui şi şefu la toţi hoţii în straie preoţeşti va veni la mal de Dunăre cu ocazia Serbărilor Galaţiului pentru a inspecta ce a făcut Costică cu fostul Muzeu de Artă Vizuală şi, probabil, să felicite că o mai halit o căsoaie de la stat.

Tot de Sfântul Andrei, este aşteptat în urbea noastră Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, şi va avea loc şi deschiderea oficială a Muzeului Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos, în fostul Palat Episcopal.

Citatele sunt din „Viaţa liberă”. Costică e preasfinţitul Casian Casio Casius Crăciun.

Daţi şi voi un SHARE să afle toţi gălăţenii.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

One thought on “Serbările Galaţiului 2014

  1. Lospa

    „Instituţia care verifică chestia asta se cheamă Curtea de Conturi ţi e un fel de ghimpe în coi pentru toţi corupţii care vor să sifoneze bani cu drag şi spor.” :))
    Made my day!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *