Se angajează 50 de şoferi în Galaţi

By | aprilie 30, 2015

Ştie tot oraşul că şoferii de maxi-taxi sunt in grevă. De altfel, in functie de cat de afectaţi sunt de chestia asta, gălăţenii s-au impărţit in tabere care susţin fie operatorii privaţi, fie Transurb.

Miercuri am aflat că s-a dat un anunţ în ziar că se caută 50 de şoferi. Când scriu randurile astea, nu am cum să văd şi cine este angajatorul, aşa că am putea presupune nişte scenarii.

1. Transurb a facut deja demersurile pentru inca 20 de autobuze… Second-hand, ce-i drept. Pe douaj de masini lucreaza cam 50 de oameni, plus ca zilele astea toti soferii Transurb au fost chemati la munca. Se stie oare, deja, faptul ca nu se vor mai prelungi licentele si prin felul asta Primaria vrea sa-i mai indulceasca putin pe soferii grevisti, oferindu-le un job? Un fel de „ni, munciti si voi ceva, cinstit, ca sa nu plangeti dup-aia dupa somaj si chestii”.

2. Ar putea fi o firma oarecare, fara nicio legatura cu treaba asta. Gen… Habar n-am cine ar căuta 50 de şoferi…

Personal, cred cu tarie ca joi vom afla ca şoferii de maxi-taxi vor reveni la muncă. Nu doar pâna pe 9 mai, ci pentru o perioada mai lunga de timp. Ies prea multi bani neimpozabili de-acolo ca sa nu se intample asta, mai ales daca se duc in buzunarele potrivite.

Tu ce crezi? Treaba asta-i doar o coincidenta?

image

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *