Schimb de cărți în Galați- bestial!

By | octombrie 16, 2012

Au trecut zile bune de la eveniment, dar eu abia acum am prins câteva minute libere. Evident, între timp s-au mai întâmplat chestii. De exemplu: am primit follow pe Twitter de la Fuego! :))

Revenind la lucruri serioase, „Schimb de cărți” de la Galați a fost un adevărat succes! Nu se mai organizase de ceva timp, notorietatea dispăruse aproape complet, așa că pentru 4 zile- cam atât am avut la dispoziție- de promovare, 10 participanți fu grozav!

Ne-am găsit în Geenie Cafe, pe la ora 14. Eu unul aveam emoții pentru că țineam musai să iasă fain și să vină lumea. Ne-am îndreptat către masa rezervată și ne-am pus la taclale. Eram vreo 4. Apoi am devenit vreo 5, apoi vreo 6 și apoi s-a produs cea mai intrare. Exact ca în filme, când intră un personaj crucial pentru firul epic și merge cu încetinitorul pentru plus de impact, au apărut Andrei și Andreea. Nu cu o carte, nu cu două, nu cu șapte ci CU O LADĂ PLINĂ! Mie mi-a picat fața. Liz a avut o reacție asemănătoare.

Ne-am pus la taclale, la făcut poze, am schimbat impresii, recomandări, zâmbete o mie, networking, idei pentru edițiile următoare, multe, multe, multe, foarte multe! Toată lumea se simțea foarte bine, discutam absolut orice! De la cărți, la filme, seriale, licențe, masterate, creații proprii și toate cele! Amu… dacă nici asta nu e întâlnire reușită, eu nu știu ce e!

Nu tu momente de liniște awkward, nu tu zâmbete forțate. Doar voie bună, miros de cafea, miros de cărți și deh… miros de țigară ^_^

Vă mulțumesc foarte mult că ați venit, sper că v-ați simțit la fel de grozav ca mine și abia aștept să vă revăd la o nouă ediție în luna noiembrie!

„Schimb de cărți” de la Galați a avut loc duminică, 14.10.2012, la ora 14:02, în Geenie Cafe. Cei care au ratat sunt sfătuiți să se pregătească temeinic pentru următoarea ediție! Până atunci poposiți și pe la Liz să vedeți cum i s-a părut ei evenimentul(exagerează cu laudele acolo, evident) și rămâneți pe frecvență pentru poze!

P.S. „Is it just me or everything is shit?” e probabil cea mai genială carte pe care am citit-o în viața mea! Mulțu fain, Andrei!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *