Schimb de cărţi revine la Galaţi, sâmbătă, în Daily Pub

By | martie 16, 2015
carti in papadii

Woop-woop! Vă fu dor?
Întâlnirile „Schimb de cărţi” revin la Galaţi, după ceva un an de zile – poate chiar mai mult – de pauză. Bagă cartea-n tolbă, ia banu’ de beri şi hai cu noi!

Că tot învie natura şi-alte bla-bla-uri demne de şcoală primară, de ce să nu învie şi întâlnirile „Schimb de cărţi” la mal de Dunăre? Iniţiativa nu-mi aparţine, tot creditul tre’ să meargă către Laura, căci ea va fi guild master, master looter şi alte denumiri din WoW pe care nu le cunosc. Că mi-s but, nub.

„Schimb de cărţi” de primăvară va avea loc sâmbătă de la ora 16,00 în Daily Pub. Nu tre’ să aduci mare lucru, decât ceva cărţi, bună dispoziţie şi ceva interesant de discutat după câteva beri – război, politică sau religie, fireşte, kek.

Mecanismul e simplu: dacă îţi face cu ochiul o carte, o iei acasă, o „dezbraci” din priviri şi cu mâinile şi o aduci data viitore înapoi, eventual cu o recomandare, ca s-o încerce şi restul lumii. N-o brusca, n-o maltrata, nu reecranizăm 50 shades of maro – huehue, aşe amuzant!. Facem un fel de poştă literară, în sens… well, aţi înţeles.

Recapitulând niţel: sâmbătă, 21 martie, ora 16,00 în Daily Pub.

Eveniment de Facebook – „Schimb de cărţi” de primăvară.

Pagină la care să daţi Like dacă vă place – Schimb de cărţi Galaţi.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “Schimb de cărţi revine la Galaţi, sâmbătă, în Daily Pub

  1. Pingback: Schimb de cărţi. De primăvară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *