România, acest Ev Mediu

By | mai 9, 2015
allahu

Citeam ieri la Petreanu un articol intitulat „Inchiziţia ortodoxă mai face o victimă„. După cum i-am spus şi lui în comentarii, nu mi se părea such a big deal. Biserica s-a adresat proprietarului, rugându-l să ştreagă un graffitti, iar el o zis „ok”. End of story, asta-i treaba. E de căcat, de-acord.

Am avut timp să sleep on it şi am realizat ceva „interesant”.

BOR-ul nostru mult-prea-profitabil nu e chiar atât de departe de maimuţele mono-neuronale ISIS. Desigur, ai noştri nu decapitează oameni… încă. Dar la capitolul distrugere de artă, se apropie în oarecare măsură.

ce frumos e in romania

Bine, veţi spune că ISIS intră în muzee şi distruge, iar BOR încă nu face asta. Aşa-i. Mai e un pas până acolo. V-am spus că la Galaţi există deja un muzeu BOR (în locul fostului Muzeu de Artă Vizuală, care acum e la un parter de bloc). Să le permitem să facă ce vrea muşchiu lor în continuare şi sunt şanse să ajungem să vizităm doar muzee ale creştinătăţii.

Vă sugerez să citiţi şi ce scrie Patrick despre treaba asta.

Bonus, de aici:

haha

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *