Generaţia pierdută şi-a regăsit coaiele

By | noiembrie 16, 2014
am castigat

Duminică, 16 noiembrie 2014, remember the day! Nu cred că am fost vreodată mai bucuros după 14 ore de muncă.

Am plecat de la redacţie undeva pe la ora 20,00. Ochi-mi erau pur şi simplu epuizaţi! Am citit astăzi cât pentru o săptămână, am făcut galerii foto cât pentru două, mi-am făcut griji cât pentru un an.

Dimineaţă, când am fost la vot, am stat jumătate de oră în faţa secţiei pentru că turul unu şi cele două săptămâni de după îmi lăsaseră un gust amar. Îmi pierdusem speranţa, eram gata să „mă piş pe el de vot”, după cum exclamase în primăvară o corporatistă.

Campania asta electorală a fost o dovadă de cât de departe poate ajunge manipularea practică de televiziunile şi publicaţiile canceroase din România şi o dovadă de cât de lipsită de inteligenţă e majoritatea populaţiei. S-au făcut nişte mizerii încât gradul de civilizaţiei din ţara asta a coborât cu câteva procente, practic, am regresat cu toţii cu vreo 10-20 de ani – zic eu. Am permis politicii să ne dezbine, să ne împartă în două tabere, unii dintre noi ajungând să rostească cuvinte jignitoare despre tabăra opusă; recunosc, până şi eu am ajuns în punctul ăla.

La ora 21,30, când scriu rândurile astea, sondajele relevante îl arată pe Iohannis în faţă. Cu toate astea, procentele nu sunt destul de concludente pentru a spune clar că e albă sau neagră. În Cluj sunt deja mii de oameni pe stradă, în Bucureşti la fel. Aud că şi prin Galaţi ar fi ieşit câţiva pe undeva. M-aş duce şi eu, dar azi am muncit şi mâine o iau de la capăt începând cu ora 06,30.

Prezenţa la vot şi determinarea românilor din diaspora mi-au redat speranţa în omenire. În momentul de faţă, văd chestii pozitive, atât la TV, cât şi în online. Mă simt bine, ştiu că şi ai mei au avut aceeaşi opţiune ca mine în ceea ce priveşte viitorul preşedinte al României. Colegii de muncă au avut aceeaşi opţiune.

Beau o bere, ferm convins că mă voi îmbăta. Pisica mă muşcă de mâini. În portofel mai am şapte lei, somehow, i hope it’s gonna be okay.

Să vedem, reacţii! Tu cum te simţi după lunile astea de campanie politică? Cum te simţi după rezultatele astea estimative?

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “Generaţia pierdută şi-a regăsit coaiele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *