UPDATE/ Trecem graniţa în Republica Moldova tot cu paşaportul

By | iunie 17, 2015
Foto: Adevarul.ro

Guvernul Republicii Moldova a adoptat în şedinţa de marţi, 16 iunie, Hotărârea nr. 63/2015 prin care se amendează cadrul legislativ existent cu privire la documentele în baza cărora este permis accesul cetăţenilor străini în ţară. Astfel, atât cetăţenii României cât şi cei ai celorlalte state ale Uniunii Europene vor putea intra în Republica Moldova fără paşapoarte, doar în baza cărţii de identitate.

Later edit: Mnope, nu se va intra doar cu buletinul. Guvernul şi-a prezentat demisia, iar Curtea Constituţională a Republicii Moldova a declarat NULE hotărârile luate în şedinţa de marţi, conform timpul.md. Deci paşaport în continuare.

Măsura nu a intrat încă în vigoare, urmând să se întâmple asta în momentul în care va fi publicată în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Se pare că nenea Putin o băgat ceva frică pe-acolo şi bănuiesc că prin această măsură Republica Moldova doreşte să obţină niţel ajutor.

Probabil e un lucru bun, îmi imaginez că mai multă lume o să treacă Prutul pentru diferite cumpărături.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *