Recomandarile zilei 24.01.2013

By | ianuarie 24, 2013

Azi e joi, mai e putin pana maine, vineri, cand sunt liber. Deja e nitel mai frig afara si ANM-ul o dat o avertizare de ninsori si viscol. Yep, autoritatile or sa fie iarasi luate prin surprindere.

1. Se intampla si in tari mai misto. In Belgia, viitorii profi sunt lla fel de prosti ca majoritatea din Romania. Se prosteste toata planeta, nu suntem doar noi mai cu mot.

2. Copii, puneti mana pe carte ca daca nu intrati la invatamantul de stat puteti sa va luati adio de la iPaduri si iPhoane. Liceele particulare nu mai primesc bani de la stat. Mi se pare corect, ceplm? Sa castige si altcineva bani din educatie? Nu, fratemeleu!

3. Ditamai documentarea despre oi si ciobani. Cumva, imi suna tare bine si romaneste(in sensul bun al cuvantului) chestia asta.

4. Unicul Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Calinescuuuuuuuuuuuuuuuuu. Un fel de „pusca si cureaua lata” sau ce ai face pentru bani.

5. „Daca adun un milion de Like-uri, mi-a promis ca ne futem!” Am dat si eu Like si Share tipului, desi tipa in cauza nu prea merita efortul. Pur si simplu, din motive barbatesti(cred) imi doream ca puta tipei sa fie invadata de un stromeleag. Din pacate puta tipei a refuzat stromeleagul tipului, el ramanand sa faca ce stie mai bine, avand satisfactia a 1 milion de Like-uri: sa se labeasca. Cred ca un singur lucru are tipul in minte acum: moarte femeilor perverse!, caci va fi mereu tipul care nu s-a futut nici dupa ce a obtinut sustinerea a 1,3 milioane de oameni.

Post scris de pe tableta, deci cu greseli multe. Vorba lu’ Liz, luata dintr-un post precedent de-al meu: o sa va obosnuiti.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *