Recomandare tigaie WOK – Cei mai gustoși 30 de lei cheltuiți vreodată

By | august 24, 2016
recomandare tigaie wok

Nu știu alții cum sunt, dar mie-mi place să am în ce să gătesc mâncare gustoasă. Așa că astăzi, dacă-mi permiteți, am o recomandare tigaie WOK. Cu tot cu poze și cu ce a ieșit. Și rețeta, da.

Îmi place mâncarea chinezească. Pentru că-i aromată și legumele sunt relativ crocante. Miercuri seară am reușit să fac ceva 99% asemănător.

Mi-am cumpărat o tigaie WOK – din păcate, cred că am luat ultima bucată. 32 de lei m-a costat. Nimic fancy, brand no-name. Din aluminiu cu strat antiaderent din teflon. 28 de centimetri în diametru. Mi se pare perfectă pentru două persoane – deși nu am reușit să mâncăm tot.

Ca recomandare tigaie WOK, te sfătuiesc să stai cu ochii pe pagina asta. Apar promoții constant. Sunt șanse foarte mari să prinzi un WOK la același preț. Dacă nu mai ai răbdare, îți recomand unul identic cu al meu. Doar că-i cu vreo 14 lei mai scump.

Recomandare tigaie WOK – Rețetă și impresii

De la „nimic” la „burtă plină” în 15 minute.

Am spălat și curățat:

  • Un ardei și jumătate capia
  • O juma de morcov – cam cât un deget
  • Un dovlecel
  • O ceapă
  • Un piept de pui

Cu legumele nu am stat la discuții. Le-am tăiat bucăți mari – în 3-5 minute erau ciopârțite toate.

La carnea de pui am migălit puțin. Am tăiat-o cubulețe mici, spre foarte mici. Mi-a fost teamă că nu o să se facă.

Le-am pus pe toate într-un castron și le-am dat cu sare și piper. Am amestecat bine și am trecut la aragaz.

Am pus nițel ulei în tigaia WOK și am dat focul tare. Am așteptat vreo două minute să se încingă bine și am aruncat toate cele menționate mai sus. Aș face o dumă cu Colectiv, but too soon.

Apoi am amestecat într-una cu o lingură de lemn – ca să nu se ducă stratul de teflon. Nu le-am lăsat liniștite deloc. După vreo 5-8 minute am scos pe o farfurie câte o bucățică din fiecare, ca să le gust. Bune rău, dar le-am mai lăsat puțin pe foc.

Au trecut în total vreo 10 minute, cred. La final am aruncat și niște sos de soia – pentru culoare și aromă. Am mai lăsat la foc vreo 10 secunde și am oprit.

Am luat două farfurii mari și am băgat în noi ca hunii. Nu pot descrie cât de gustos a fost. Legumele erau făcute complet, dar încă puțin crocante. Carnea a ieșit mega aromată.

Orgasm în gură. 

Mâncarea nu s-a lipit absolut deloc. Din motivul ăsta fac această recomandare tigaie WOK. La final am pus tigaia sub jet de apă fierbinte și am șterso ușor cu un burete și Fairy. În 10 secunde era ca nouă.

Dacă ți-o fost de folos recomandarea și rețeta, dă un share prietenilor tăi pe Facebook. Poate le place și lor. Dacă aveți întrebări sau recomandări, vă rog să le lăsați în secțiunea de comentarii.

Mi-am cumpărat și o tigaie de clătite ieftină, tot de 28 de centimetri, dar încă nu am putut să-i fac probă.

Follow me

Adi

Galatean de 28 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 704 abonați

2 thoughts on “Recomandare tigaie WOK – Cei mai gustoși 30 de lei cheltuiți vreodată

    1. Adi

      Pe site spune ca-i tigaie wok, pe ea scrie ca-i tigaie wok – mancarea a iesit buna. Fie ce-o fi, ma bucur ca am cumparat-o 😀

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *