PUNKvelion – pentru cei mai buni!

By | ianuarie 2, 2013

Dacă anul trecut am marcat sfârșitul lui 2011 și începutul lui 2012 printr-o modalitate muncitorească(în oarecare măsură), anul ăsta lucrurile au stat complet diferit.

Au fost alți oameni, oameni pe gustul meu, a fost muzică bună, băutură la discreție și fun din belșug. Am vrut să fac pe dracu-n patru să fie așa și sunt de părere că am reușit. Lume beată nu PREA a fost, eu nu am reușit decât să-mi iau o amețeală plăcută, nu s-a spart nimic, nu s-a certat nimeni cu nimeni, fără supărări, fără pierderi – epic! epic, epic, epic! În caz că nu mă credeți pe cuvânt, fotograful de serviciu o făcut și un timelapse:

Da, da! Mi se pare foarte corect!

Cam așa fu toată noaptea. Spre dimineață, când am obosit, ne-am așezat ca niște boși și ladies la o narghilea cu vin. Dap, e o narghilea roz pentru că noi așa ne rostogolim! 😀

La 12 noaptea am ieșit pe Brăilei, în mijloc și am călcat nițel iarba verde de acasă. Ce m-a uimit aici a fost numărul mare de mașini de la ora 00:00. Uuuunde pula mea se duceau nu știu, dar îmi imaginez că e cam trist să te prindă anul nou în mașină sau în taxi. În rest au fost multe pocnitori și mi-au înghețat mâinile pe șampanie.

Și-acum la muncă. Da, știu… Stați fără grijă, vor apărea poze și pe Facebook, mai pe seară. Ce? Să vă las eu fără subiecte de bârfă? Never!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “PUNKvelion – pentru cei mai buni!

  1. Pingback: Un început ca o continuare | My Coffee Cups…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *