Pufu’ la plochi

By | mai 11, 2012

Mă trezesc buimac și cu ochii roșii. Mi-e greu să vorbesc pentru că am nevoie de o gură de apă să îmi hidratez gâtul. Fac asta după care pun ibricul de cafea pe foc. Deschid frigiderul și iau trei ouă, o bucată de cașcaval, salamul și baconul. Le las pe masa din bucătărie și mă întorc în dormitor să îmi iau netbook-ul. Prepar micul dejun, mai iau o gură de cafea, mai bag o țigară în colțul gurii, ascult muzică și mă uit la televizor fără sonor. Mă spăl repedea, mă îmbrac și ies pe ușă cu rucsacul în spate și căștile pe urechi. Plec la job.

Așa ar fi trebuit să înceapă dimineața mea. Revenind la realitate…

Am văzut trailerul festivalului de film TIFF de anul ăsta. Evident are loc tot la Cluj și mi-ar fi plăcut tare mult să fiu acolo. Tot orăcăi de vreo 2 ani încoace să mă duc. Poate la anul…

Am gugălit niște școli de vară și mamă! Sunt niște oportunități bestiale începând de la 150 de euro pe săptămână. Dacă aș avea vreo mie de euro venit în fiecare lună m-aș băga fără să stau pe gânduri. Poate că un bilet la loto din când în când nu e o idee rea.

Azi mă simt exact așa.

Păsările zboară, timpul(nu, nu bancul cu timpul) zboară, pufu la plochi zboară… Mergem înainte. Aseară am văzut Forest Gump și m-a cam dezamăgit, cred că o să încetez să văd filme lăudate de toată lumea…

Să mergem la școală, deci!

Bă, la tăți ni-i greu dar nu la fel!

Sursa foto: sivers.org

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *