Pofta vine mâncând!

By | decembrie 7, 2011

Despre chestia simplă numită „a face lucruri”.

Nu, nu este deloc un post filozofic în care să analizez condiția umană. Sincer, i do not give a single fuck despre condiția oamenilor a căror existență nici măcar nu o atest. Pentru că sentimentul e reciproc, ei nu dau doi bani pe mine, eu nu dau doi bani pe ei…

Revenind, lucrurile sunt banale. De exemplu, să zicem că un prieten de-a tău a realizat ceva tare. Acesta se va simți atât de entuziasmat încât va propune să facă cinste cu o bere. Problema este că doar o bere nu face decât să-ți deschidă apetitul și, firesc ar fi, ca după prima bere să mai urmeze minim 3. 3 fiind cifra magică după cum spun creștinii.

E la fel și cu munca sau planurile pe care le ai. Orice chestie nouă pe care vrei să o începi își va dovedi savoarea abia în momentul în care efectiv o începi. Etapa de planificare e și ea drăguță dar te privează de admirație, recunoaște și-așa mai departe. În momentul în care pui efectiv pixul pe foaie și începi să faci, lucrurile vor veni de la sine și vei găsi puterea și entuziasmul de a continua. Vei găsi de unde să tai din timpul tău liber pentru a face lucrul ce te pasionează.

În cele din urmă, totul se rezumă la cât de mult îți dorești să realizezi lucrul acela. Din moment ce-l simți arzând în interiorul tău, de ce nu-i dai voie să devină o flacără în toată regula?!

Go for it
! Așteptând momentul oportun riști să acționeze altcineva înaintea ta sau să îți expire timpul!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *