În general, românii patrioţi sunt nişte cretini

By | martie 22, 2015
leave romania

Nu am înţeles-o niciodată pe asta cu patriotismul şi „România este cea mai grozavă ţară din lume, cu cei mai bestiali oameni şi oricine se ia de noi suge mula – că oricum e un satanist nespălat, împuţit şi ne discriminează”. Dar cele mai mişto momente sunt alea când patrioţii de pe net se aprind ca paiu de chibrit.

Se dă o „ştire” preluată rapid de majoritatea publicaţiilor online: „Jeremy Clarkson, despre şoferii de automobile Dacia: Oameni care n-au văzut asfalt în viaţa lor”. Fireşte, dacă eşti patriot şi auzi cuvântul „Dacia” alături de ceva negativ în titlu, nu te mai oboseşti să citeşti articolul ci sari direct, ca un cuc în faţa primului vagin, să laşi un comentariu.

Aşa că, dragilor, loaţ castronul cu popcorn şi minunaţi-vă cu un click aci. Ni cam ce găsiţi acolo:

bine ca au ei volanu pe dreapta si dacia noastra este naspa. este dus cu capu’ omul asta. invidia englezilor la produsele romanesti 😉

şi

Ce poti sa-i ceri unui infumurat tembel care nu stie sa-si cantareasca cuvintele ??? Un gen de prostie care pacat ca nu doare !!!!

desigur

Mai dragilor, cum puteti sa reactionati la comentariile acestui biet om ??? Voi nu vedeti ce fata are ??? Iertati-l , atat poate saracul !!!

nu putea lipsi clasicul

un mare r4hat plin de impresii. sa le s0oga p0oo0la la toti soferii de Dacii.

Eftimie are o postare meşto pe aceeaşi temă; de altfel, la el am citit despre asta prima oară.

Clarkson este un fcking geniu, un om de o inteligenţă la care majoritatea patrioţilor de genul ălora nici nu visează. Mi-ar plăcea şi să văd cam câţi dintre ei au semnat acea petiţie cu „Bring Clarkson Back” iniţiată de Guido Fawkes – care are undeva la un meleon de susţinători şi a fost livrată BBC-ului de către un Stig, într-un tank.

Baaaa nu! Dacum!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *