Orarul primei zile de facultate

By | septembrie 30, 2012

Astăzi conducerea facultăților din România a făcut public programul primei zile a anului universitar 2012-2013. Evenimentul în sine este așteptat de câteva zecile de tineri care au reușit să treacă examenul de Bacalaureat și încă o probă pentru papagalii nevorbitori, lucru ce le-a permis admiterea într-o formă superioară de învățământ. Ministrul educației a anunțat tot astăzi că pentru zecile de mii de copii proști 1 octombrie va debuta undeva în altă țară, de preferat prin Siria unde sunt șanse mari ca fiecare dintre ei să primească o grenadă fără cui. Astfel întreaga Românie este uimită de cât de multe lucruri frumoase fac oficialii țării pentru copiii proști- având în vedere că aceștia vor avea parte și de artificii în comparație cu cei care au trecut Bacalaureatul.

Iată așadar cum va decurge prima zi de facultate:

Ora 10:00- Tinerii se vor strânge în fața facultăților unde au fost admiși pentru a fi întrebați de către reprezentanți AIESEC dacă au auzit de acest ONG.
Ora 10:01- Tinerii vor răspunde cu „Nu, mersi, n-am bani.” și se vor întoarce la căutarea colegilor de liceu prin mulțime.
Ora 10:03- Or să apară studenții anilor 2-4 și se vor angaja în politețuri, hăhăieli și small-talks.
Ora 10:05- Apare momentul awkward între studenții anilor 2-4 când se face liniște și gongalăii încep să se uite după țâțe și funduri noi.
Ora 10:06- Cineva pune veșnica întrebare „Și, cum fu vacanța/ ce ați făcut vara asta?”.
Ora 10:10- Deja toate fundurile noi sunt explorate și încet-încet intervine plictiseala printre gongalăii studenți în anii 2-4. Deja în mintea lor încolțește gândul la o Timișoreancă de 2 litri.
Ora 10:30- Forever alone-ii anilor 2-4 vor pleca să bea bere la bordură undeva prin centru în timp ce băieții cul se vor duce la o terasă dă fițe împreună cu fetele cul pentru a savura o limonadă zdravănă.

Între timp:
Ora 10:10- studenții din primul an se vor înghesui într-o sală micuță pentru a asculta cele mai mari bulșituri despre performanță și seriozitate de până acum.
Ora 10:15- un preot d-ăsta de grad mai mare le va arunca nițel busuioc și apă peste chipuri și le va da cu duhul sfânt în cap, însuși dumnezeu asigurându-i că vor trece toate examenele.
Ora 10:20- un polițist le va spune despre importanța educației în viața lui și cum a ajuns el ce este acum și cât de mândru este de asta.
Ora 12:00- studenții primului an, alături de părinți se vor îndrepta ordonat spre casele/căminele lor asudând de transpirație și cu impresia că facultatea va fi de 10 mii de ori mai șmecheră decât liceul.

Succes!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

One thought on “Orarul primei zile de facultate

  1. marlenis

    No..si eu am scris ce facem maine:)) printre care..o beuta cu nebunii 😀 Care merg, bineinteles ! Pacat ca multi raman cu impresia gresita legata de facultate.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *