Old school, baby!

By | decembrie 6, 2011

Stăteam și mă analizam așa puțin orientându-mă pe obiceiurile ce le am în ultima perioadă. Apoi mi-a sărit gândul la întreaga mea generație…

Conceptul de old school a căpătat sensul de expirat în ultima perioadă pentru că tot mai multe lucruri sunt asociate cu el. De la flăcările reprezentative, la motociclete, la rock , la scrisori, la stilou și lista poate continua la nesfârșit. Personal, mai asociez conceptul de old school și cu nostalgia vremurilor trecute, vremurilor total diferite de prezent.

Nu cred că un om de rând s-ar fi gândit vreodată la cât de mult va influența progresul tehnologic viața. Căcat, cine s-ar fi gândit mai acum 5 ani că în momentul de față te-ai simți mega înapoiat fără un telefon de ultimă generație cu browser web, cameră foto sau mp3 player? Cine s-ar fi gândit că e atât de incomod să scrii pe o foaie de hârtie știind că trebuie să expui lucrurile respective on-line? Cine s-ar fi gândit că te simți oarecum rupt de realitate fără internet și calculator/laptop?

Am realizat că am devenit atât de „earth friendly” încât nu am mai scris de mult timp ceva pe o foaie de hârtie. Și e stupid și e enervant! Am realizat că umblu mereu cu un pix după ine pentru că am nevoie de el la job, să scriu timer-e. De ce naiba prefer să îmi notez ideile și to-do list-ul pe telefon? E mai confortabil? Da, presupun că e. Dar am limitări de caractere, lucru ce nu se întâmplă când folosești o agendă și un pix. Și mai sunt condiționat și de baterie…

Deci, de astăzi, marți, și până vineri vreau să fac un experiment. Nu voi mai căra netbook-ul după mine ci îl voi înlocui cu o agendă și un pix. Îmi voi nota totul pe agendă cu tot cu detaliile necesare și voi vedea cum funcționează.

Anyone cares to join me? Voi veni cu rezultatele experimentului vineri și personal chiar simt că vor fi pozitive… Hai să reinventăm pixul și foaia!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

2 thoughts on “Old school, baby!

  1. Pingback: Rezultate « New is always better!

  2. rewsna

    Ma faci sa ma gandesc la agenda aproape neatinsa pe care am primit-o de curand. Challenge accepted!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *