Ziua-n care mâţa a devenit o curvă

By | martie 13, 2015
wut

Termin joi munca pe la şase, şase şi ceva. Rupt în gură de foame, vedeam cartofi prăjiţi, jambon, grătare şi pulpe la cuptor peste tot. Urc în autobuz, fac o oprire prin centru, stau puţin de vorbă cu un prieten, vine un boschetar, plec. Ştiu că nu are sens, dar boschetarul voia un abonament şi-un telefon, deci să curgă banii!

Cobor din autobuz, trec juma’ de stradă pe roşu, ca un boss, sugrum un muc şi-mi iau mersul de om sărac, trist şi rupt de foame. Îmi sună telefonul…

„Da, băi”, zic.

„A păţit Veta ceva…”, îmi spune femeia.

NUUUUUUU! CE I-AI FĂCUT MÂŢEI MELEEEEEE???

„Miaună într-una, ca o descreierată, nu stă locului, se freacă de toate cele! Cred că o doare ceva…”, îmi spune râzând.

Yup, o doare, o mănâncă, nu mai poate! O intrat Veta în călduri.

Ajung acasă. „Bbbrrrrr, miau, chiţ, rawr!”, se freacă dracu’ de mâţă de mine de zici că aş fi fost cel mai mare zeu al sexului printre pisici. „Bagaboantooooooo!”, îi spun frecând-o… pe burtă. „Curvoooooo!”, o alint trăgând-o… de lăbuţe.

Ea nimic, se gudură de nu mai ştie ce-i cu ea, se dă cu curu’ în spate, toate alea. Libidinoasa! Limbajul meu frumos, de cavaler stilat, plecat de la periferie la centru, se poate vedea în clipul de mai jos.

Ştiu, cute, hehe, top kek, LOL, jajajaj.

Şi se făcu ora 3 dimineaţa. Eu dormeam cu spume, femeia la fel.

„MIAU! MIAU! MIAU! MIAU!” Poc, bum-jap! Mă trezesc. Boala de mâţă era în focurile excitării mai ceva ca o ghildă de spanioli din WOW când le pică la raid un item de level 400. Mă jur, nu am văzut în viaţa mea nici măcar un film porno în care actriţa principală să fie mai nimfomană de-atât. Staţi liniştiţi, nu s-a lăsat cu sodomie bolnavă.

În schimb am aruncat după ea toţi papucii pe care-i aveam sub pat. Efect zero.

Mi-am dat jos ciorapii, sperând că bomba chimica o va linişti. Fac ghem sconsul drept, ochesc boala de mâţă pe întuneric şi jap! eliberez împuţiciunea! În aer, cu toate că traiectoria pe care i-am imprimat-o fusese aproape perfectă, radioactivul ciorap se deschide ca o paraşută şi aterizează undeva foarte departe de mâţa excitată.

„Miau, brrrr!”, Veta avea impresia că-i trimit semnale, ridicând curul spre mine.

„TUŢI MNEZEIII!”, las’ că mai am un ciorap. M-am ridicat în cur şi am dat un headshot de toată frumuseţea, ca la PGL. Nimic! Mâţa stătea cu ciorapul radioactiv pe cap şi torcea apetisant la mine. Mă dau jos să o gonesc. O închid în baie.

„MIAU, MIAU, MIAU, MIAU, IADIAUSDDNASDOODMAMDOIAOMDIAOMIDSMOAMODSMODSDINDAINDASNIFOMFGRPEF

WPOKWMFOIWMOFWBEFIUWFCMIWOFWCIFWIMXFWIXFWIV,PVDĂPFSLIJASI

ADSADS

DADA

DAS

DSA

DSADA

F

EF

FE

G

H

H

TRH

HTW

HTW

HW

WTHE

RHE

GQQG”

Am adormit într-un târziu. Acum fac research.

„În cazul pisicilor domestice, perioada de călduri ține din ianuarie până în august.”

Da, ştiu, o duc la sterilizat!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

2 thoughts on “Ziua-n care mâţa a devenit o curvă

  1. Freija Vanir

    Dude, vrei pisoi de la ea? Dacă nu, mergi cu ea la medic să o castreze, că nici pentru ea nu e plăcută frustrarea sexuală, și le mai și bubuie hormonal daca au o viața sexuala neîmplinită. Dar mergi cum îi trece, că în 2/3luni o ia de la capăt.

    Reply
  2. Ormuz

    Inca o poti steriliza gratis , cred, la Cabinetul Veterinar de la Doua babe. Au ei ceva cu programul Labus…. Cel putin asta am facut si eu cu pisica prietenei.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *