Octombrie şi cărţile ieftine

By | octombrie 14, 2014
carti ieftine promotii

În ultima perioadă am citit doar vreo două-trei cărţi. Format digital, de pe smartphone. Nope, me no like. Tot hârtia rămâne baza şi-acum hârtia are preţuri bune.

E enervant, de fiecare dată când vreau să citesc de pe smartphone trebuie să apară câte ceva care să îmi distragă atenţia. Intră un mail, intră o notificare de Facebook, îmi amintesc de nu ştiu ce ş.a.m.d. Ca să nu mai spun că noaptea nu pot citi mai mult de 30 de minute pentru că mă dor ochii din cauza ecranului.

Până pe 27 octombrie, eMag are Oktoberfest, o campanie de reduceri. Evident, tablete, laptopuri şi telefoane (Lenovo A859, Lumia 520 şi Lumia 625 sunt ok ca preţ), televizoare şi aparate fotoelectrocasnice şi multe altele au reducere de preţ.

Cu toate astea, cele mai mari reduceri sunt la cărţi. Până la 80% reducere la unele volume! Aşa că dacă aveţi loc liber în bibliotecă, aruncaţi un ochi. Îmi iau şi eu câteva imediat ce-mi intră leafa.

Apoi ar mai fi cei de la Libris.ro. Aici, toată luna lui octombrie vor fi reduceri la cărţi. Reducerile ajung până la 50% şi oferta cred că e mai variată ca la eMag.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *