O poveste cu functionari publici

By | septembrie 16, 2016
functionari publici

Nu des am de-a face cu funtionari publici. Asta ma incanta. Tin minte experientele din Galati – unde erai tratat cu curul si nimeni nu te ajuta. Evident, pe masura ce breasla Bugetarescu iese la pensie lucrurile se vor imbunatati. Sper.

Zilele trecute am avut drum pe la ceva functionari publici in Cluj. Diverse, nimic interesant.

A trebuit sa merg la trei ghisee diferite. La unul am completat un formular. Formularul gresit, evident. Tanti a avut rabdare si mi-a explicat ce si cum sa completez.

Patru Functionari Publici Intr-o Singura Zi

La al doilea ghiseu am avut de platit o taxa. Tanti mi-a explicat ce si cum si conversatia a inceput cu „Buna ziua!” si s-a terminat cu „O zi frumoasa!”.

La al treilea ghiseu lucrurile au fost putin mai complexe – am interactionat cu doi functionari publici. Primul – tot o tanti – a verificat sa am toate actele in ordine. E de cacat sa ajungi la ghiseu si sa ti se spuna ca-ti mai trebe nu stiu ce hartie.

Apoi am trecut la tanti care lua actele respective. Cu rabdare si vorbit frumos mi-am clarificat tot ceea ce era necesar. Am semnat ce era se semnat si am incheiat cu „O zi frumoasa!”.

In and out intr-o ora. Fara certuri, fara stres, fara draci. Normalitate.

functionari publici

Pare rau, nu e genul ala de poveste cu functionari publici.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “O poveste cu functionari publici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *