Nuţi târtanca şi Stan cel lipsit de bostan

By | februarie 25, 2015
udrea arest

Băi, nu ştiu cum se face, dar momentan, treaba cu Elena Udrea şi problema căldurii din Galaţi par singurele subiecte demne de tratat. Nu din punctul meu de vedere, fireşte.

Pe de-o parte vorbim de ceva „ars” – pe rug, cică; top kek – pe de altă parte tot de ceva de genul, dar în joc sunt chestii diferite, din punctul meu de vedere.

Dragă Nuţi, de ce te-ar arde careva pe rug? Nu e mai uşor să te ardă şi-atât? Alegi tu… locul.
Nu pot să nu observ tupeul de mârlancă coclită pe care-l afişează fosta ministresă. Bă, da’ de ce sunteţi bolânzi şi nu i-aţi pus cucoanei un feon în celulă? I-aţi loat şi sutienul. Voiaţi să vedeţi faruri aprinse, ha? BHĂ CUM SĂ FACI AŞA CEVA GÂNIŢI ÎNAINTE SĂ-I ARANJAŢI CELULA DOAMNEI NUŢI! Ce lula mea, tre’ să aibă cinci stele!
Oricum, mi se pare clar că tanti e vinovată. Prea se agită să dea din gură în toate părţile posibile. Parcă e un plod de liceu prins fără bilet în autobuzele Transurb, vrând cu toată fiinţa să scape de amendă, pen’ că-l bate mă-sa dacă află că din banii de bilet şi-a loat doo ţigări. Fireşte că toate televiziunile stau geană pe subiectul ăsta. E atât de siropos încât rupe audienţa mai ceva ca un scandal între ţigani sau manelari, deşi e tot pe-acolo.

Marius Stan, fost jucător de fotbal, actual primar al Galaţiului. Nici nu ar mai trebui să continui, treaba asta spune totul, atât despre competenţa edilului, cât şi despre cei care l-au votat. Acum oamenii sunt lezaţi şi ofuscaţi că Stan i-a făcut nesimţiţi pen’ că nu şi-au plătit întreţinerea. Mare brânză! – la propriu chiar, căci e greu să încălzeşti o oală cu apă ca să te speli.
Interesant este de urmărit cum partidul cucoanei Nuţi s-a aprins mai ceva ca o pocnitoare – hah! – şi organizează un miting să-l dea jos pe Stan. Cică se strâng şi semnături pentru demiterea primarului! PMP e pe val! Daium!
Din toată chestia asta nu are ce să iasă bun. Pleacă un incompetent, vine altul în loc.
PMP a învăţat bine de la Nuţi – când îl prinzi cu pantalonii în vine, îl strângi de coaie până face cum ordonezi. apoi faci şi ce ai promis, ca să-i arăţi că eşti de cuvânt.
Ah, staţi liniştiţi, nu-i pasă nimănui din Primărie de plebe. Stan o dat bani doar pen’ că-i tremură chiloţeii că-l strânge partidul cucoanei Nuţi de bijuterii.

Bă, nu vă mai lăsaţ păcăliţi!

Fireşte, unde stau am centrală – sunt bo$$, nu-mi pasă. Dar mă simt în oarecare măsură cu musca pe căciulă, căci – din motive ce nu vor fi menţionate – nici eu nu mi-am plătit încă o parte din facturi. Şi v-aş spune ce chestii îmi vând de prin casă, dar ştiu că nimeni nu stă bine cu banii în perioada asta a anului… Oh, wait! Oare Casio ar vrea un PSP?

Foto de pe libertatea.ro, fireşte.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

2 thoughts on “Nuţi târtanca şi Stan cel lipsit de bostan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *