Noaptea cărţilor deschise, vineri, la Humanitas Galaţi

By | august 26, 2015
cart deschise

Pentru cine nu a auzit încă, la sfârşitul săptămânei ăsteia, se organizează o chestie relativ mişto la librăria Humanitas din Galaţi. Ţin minte că aceeaşi chestie s-a făcut şi prin aprilie 2015, şi în 2014, dar habar n-am dacă a avut succes sau ce promoţii au fost, pentru că de fiecare dată am zis că mă duc şi nu m-am dus.

Noaptea cărţilor deschise 2015 va avea loc pe 28 august, adică fix vinerea asta, la librăria Humanitas din Galaţi – strada Domnească, în apropiere de Universitate.

Practic, dacă te duci la librăria Humanitas între orele 19,00 – 24,00, o să dai peste diferite promoţii – reduceri sau cadouri, cred.

Noaptea cărţilor deschise se vrea a fi un eveniment de promovare al culturii. Au mai fost ediţii, chiar şi în Galaţi, ba la librăria Humanitas, ba la librăria Donaris.

Mno, dacă mai aveţi vreun bănuţ prin buzunare, mereţi de vă cumpăraţi o carte, două, trei. Apoi să-mi ziceţi şi mie cum fu, că să dea boala – mai am doar vreo cinci lei până la începutul lunii următoare.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *