N-am nevoie, bă, de şcoală!

By | septembrie 11, 2014
scoala copii prosti

Educaţia României e un mare haos, iar ultimele măsuri a celor aflaţi la putere îmi dau impresia că se doreşte îndobitocirea populaţiei cu orice preţ. Pe lângă faptul că şcolile primesc din ce în ce mai puţini bani, nici copiii nu mai sunt încurajaţi spre studiu.

După ce, ieri, s-a aflat treaba cu facultăţile fără bacalaureat, joi, realitatea.net – trebuie să o răsfoiesc din când în când, ăsta mi-e jobul – scrie că în judeţul Vaslui dispar 17 unităţi de învăţământ (şcoli şi grădiniţe). Nu am găsit o centralizare cu număr total pentru întreaga ţară, dar tind să cred că situaţia e aceeaşi prin mai multe judeţe.

Pe de-o parte, unităţile de învăţământ se închid, în timp ce bisericile răsar ca ciupercile după ploaie. Conform biserici.org – nu ştiu dacă e sursă credibilă – în judeţul Vaslui sunt 539 de biserici. Şi ştim foarte bine că guvernul a făcut tot posibilul să cotizeze bani frumuşei către această instituţie.

E adevărat că pe prost îl păcăleşti mult mai uşor. Când şi popa îi bagă fix aceleaşi minciuni în cap ca politicianul… God help us! – dacă înţelegeţi unde bat.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

2 thoughts on “N-am nevoie, bă, de şcoală!

 1. Lospa

  Biserici mai multe decât spitale,şcoli. Şi se vorbeşte să se scoată religia din triunghiul materiilor.

  Reply
  1. Adi

   Ce vrea sa faca Monica Macovei nu se va intampla niciodata. Strategia ei este extraordinar de prost gandita. „Elita” aia de oameni catre care se adreseaza ea, formeaza maxim 4% din electorat.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *