Muzică bună la Galați

By | octombrie 23, 2012

Am mai scris eu despre muzica pe care o consider bună. Chiar începusem o serie de articole pe tema asta dar am realizat că nu are rost să încerc să vă schimb gusturile din moment ce gusturile nu se discută. Plus că aveam doar în jur de 10-15 cititori la articolele alea.

Aaaanyway, vineri, pe 26, adică peste câteva zile se anunță ceva fain. Ceva fain tare de tot unde am să fac pe dracu-n 4 să dau cu check-in!

Vin câteva trupe, despre multe dintre ele am auzit câte ceva dar nu le-am ascultat muzica. Plus că dacă sunt trupe de coveruri, mno… pana mea, not cul.

Totuși îi avem pe cei de la Partizan. Care sunt supah-dupah-șmecheri! Avem intrarea liberă la eveniment, deci mai mulți bani de bere. Și nu în ultimul rând avem și berea ieftinuță în S. Cel puțin așa știam… Nu am mai fost acolo, la bumpți-bumpți de vreun an și ceva. Chiar, cât naiba mai e berea în S?

Detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Hai, să vedem! Cine mergeeee???

P.S. Da, știu, bat la pariu că or să vină cocalari și țigani care să strice voia bună pe-acolo. Mi-ar fi plăcut ca intrarea să fie pe bază de test. Gen: numește 3 melodii de la Partizan în afară de „Fata mea” sau „Banii”.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *