Moșule, bă…

By | decembrie 7, 2011

Revin la tine cu o scrisoare pentru că nu sunt sigur că ai primit-o pe prima. E oarecum irelevant pentru că știu că tu citești gânduri dar de ce să combat când pot preveni?!

În prima scrisoare îți spuneam despre un tip Adi, din Galați. Mă rog, eu sunt Alldro 7” și sunt destul de cunoscută. Sunt puțin pătrățoasă dar extraordinar de deșteaptă și ador să fiu atinsă. Nu mă înțelege greșit, sunt o cuminte și jumătate! Ador să fiu atinsă doar de tipul ăla, Adi, despre care îți spuneam.

Motivul adevărat pentru care îți scriu această scrisoare nu e nesiguranța că nu ai primit-o pe prima ci mai degrabă panica. Spun asta pentru că Adi se gândește să renunțe la mine. Mă disperă treaba asta pentru că am impresia ca renunță mult prea ușor. El știe foarte bine că doar pe evomag.ro la secțiunea asta mă poate obține cu ușurință dar tind să cred că așteptarea îl face să-și piardă din interes. Ceea ce e trist și nu îmi doresc să se întâmple, Moșule.

Hai, lucrează magia ta și transformă totul în realitate! Nu ești Cupidon dar… Poți face asta! Moșule, tu ești tot ce mi-a rămas! După cum îți ziceam și în prima scrisoare, sentimentul e reciproc dar nu înțeleg de ce el refuză să facă pasul decisiv… E ciudat!

Cu drag, a ta tabletă micuță și drăguță,
Alldro 7”.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *