Morcovel!

By | ianuarie 5, 2012

That awkward moment când știi că se apropie ceva și tu nu ești pregătit. That awkward moment când realizezi că ai irosit timp prețios în ultimele două săptămâni și te întrebi de ce. E pe vine, în mama mă-sii!

Probabil mulți dintre voi nu se mai regăsesc în treaba asta pentru că fie au avut nițică minte la momentul potrivit și au terminat facultatea, fie au decis să își bage picioarele și să abandoneze.

Apoi mai sunt cei ca mine, care au decis că prima facultate la care s-au înscris era o panaramă și nu ar fi realizat nimic cu ea, urmând ca la 21 de ani să fie iarăși boboci. Evident, mai sunt și cei care sunt ceva mai tineri, cu vreo 2-3 ani.

Ei bine, vine sesiunea, bă! Sincer, câte lucruri ați făcut pentru sesiune în vacanță? A găsit cineva o sursă credibilă pentru fițuici?

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

3 thoughts on “Morcovel!

  1. kontraziceri

    Îmbinăm bucuria de a fi singuri pentru un minut în sală, cu plăcerea momentului de-a răsfoi `FBI style` cursu` până dăm de mierea subiectului cu pricina, iar apoi bucuria descoperirii! (să sperăm că nu a profesorului haha)

    Reply
  2. Axlandra

    Noroc de postul tău…am realizat şi eu că vine sesiunea şi n-am făcut niciun c*cat. Încă nu s-a „arătat” morcovelul, dar presimt că e „pe vine”. 😛

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *