Ce-aveţi, băi, cu Mihaela Răduleasca?

By | martie 16, 2015
radulescu

Vineri o început un nou sezon din Românii are talent. Chiar voiam să mă uit, chiar plănuiam asta, dar din motive lesne de înţeles – fratele a găsit bere la doză la 1 leu, la Kauffland şi ne-am loat vreo 12; am jucat World of Warcraft până pe la 2 dimineaţa – nu am avut televizorul dat pe PRO TV.
Fireşte, o izbucnit scandale.

Cică Mihaela Rădulescu o sărutat un plod de 21 de ani. Fmm! Fireşte, asta nu a deranjat pe nimenea, poate doar pe invidioşi.

Cică Mihaela Rădulescu s-a rostogolit prin făină. O chestie atât de surprinzătoare!

Cică Mihaela Rădulescu o făcut-o pe o ploadă de 14 ani grasă. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! CUM BHA SĂ SPUI AŞA CEVA GÂNDEŞTE ÎN PULA MEA ÎNAINTE SĂ FACI AŞA CEVA!

Da, mno, nu am copii. Da, nu-mi pasă nici cât negru sub unghie. Tot ce observ este că persoanele care s-au ofuscat pe treaba asta – pentru care, cel mai probabil, a şi fost loată Mihaela Rădulescu în echipa de juraţi, pentru a acoperi golul lăsat de Mihai Petre – par să fie aceleaşi persoane care au fost lezaţi de reclama cu mâţa folosită pe post de cârpă pentru peretele murdar.

Ai nevoie de 180 IQ pentru a realiza că nu s-a folosit o mâţă reală?

Oricum, un singur lucru aş vrea să văd în Mihaela Rădulescu. Probabil la fel şi restul bărbaţilor cu un fetish pentru ţigănci.

index

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

3 thoughts on “Ce-aveţi, băi, cu Mihaela Răduleasca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *