McPuisorul isi lepada aripile

By | martie 6, 2012

image

Evident ca isi va trage altele dar vor fi lipsite de pesmet, de procentul de 90% soia, de chifla, maioneza sau castraveti murati. Practic tot ce facea pana acum il transforma intr-un castravete murat.

Ieri a luat decizia sa puna punctul pe foaie si sa incheie experinta ce fu 50% ca si cand ar fi trait intr-o lume de plastic, trista si plictisitoare. Ieri a decis ca e momentul sa ii creasca o pereche de fudulii si sa isi dea demisia.

Motivele sunt multe si nimanui nu-i pasa pentru ca sunt motivele lui. A fost placut surprins astazi cand a fost tratat corespunzator de catre tata gaina. Evident ca nu a schimbat decat un ”buna ziua” sictirit cu tanti gaina. Concluzia…

One more for the road. Va mai merge cateva zile la cuibar pentru ca asa i se pare de bun simt. Probabil vor fi cele mai usoare zile din ”cariera” sa de McPuisor pentru ca stie ca luni va fi liber ca pasarea cerului.

Liber sa se imbarce iarasi pe apele agitate ale marii cu sfarsit, evident. Vorba cuiva: o mare linistita nu a dat niciodata marinari iscusiti.

Va fi bine!
Powered by Moto

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *