Şoferii de maxi-pixi, grevă pe termen nelimitat

By | aprilie 25, 2015
maxi pixi

Se pare că luni, 27 aprilie, şoferii de maxi-taxi din Galaţi nu vor mai ieşi pe trasee. Cred că e o măsură destul de extremă din partea lor, căci nu ştiu cum o să funcţioneze economia locală fără evaziunea fiscală care se înregistra într-o zi de luni. Se pare că sunt supăraţi că sunt şanse mari să li se ia ciolanul, începând cu 9 mai 2015.

Din păcate, nu ştiu în ce măsură se va şi întâmpla greva asta. Informaţia a apărut pe Grupul Şoferilor din Galaţi – nu sunt formă de comunicat, ci o postare normală – şi a dat naştere unei discuţii interminabile, cu păreri pro şi contra în ceea ce priveşte transportul în comun din oraş: unii vor maxi-pixi în continuare, alţii doar Transurb, ca în oraşele civilizate.

Zic că e bine, totuşi, să aveţi în vedere că luni, 27 aprilie, s-ar putea să nu fie maxi-taxi pe traseu şi să vă planificaţi plecarea astfel încât să nu apară chestii neplăcute. Nu ştiu dacă cei de la Transurb au aflat despre treaba asta, din punctul meu de vedere, ar trebui să fie pregătiţi. Dă, te rog, un SHARE pe Facebook acestei postări, ca să afle cât mai multă lume.

În caz că aţi uitat, şi cei de la Transurb au făcut o grevă spontană într-o dimineaţă. Ăştia de pe maxi-taxi au profitat din plin!

Deci veţi îmbătrâni în staţiile Transurb, luni, în caz că evazioniştii în maieu şi şlapi nu vor ieşi pe traseu.

Later edit: s-a întâmplat – şoferii de maxi-taxi nu au mai ieşit pe traseu şi spun că nu o vor face până când autorităţile nu le dau un răspuns clar, conform „Viaţa liberă”. Paradoxal, dimineaţă, când am plecat la muncă, autobuzul a fost atât de aglomerat încât am şi stat jos. Azi vom afla şi dacă Transurb a suplimentat numărul de autobuze. În caz că da, avem dovada că se poate asigura transport în comun folosind doar autobuze.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *