Lumia 640 XL – Windows 10 Mobile! Cum faci update-ul

By | martie 21, 2016
windows 10 update lumia 640 xl

Hei, salut! Vă spuneam că sunt fan Lumia și am o Lumia 640 XL… de care nu sunt chiar mulțumit. În postarea asta vă spunea și că sunt mega dezamăgit că nu a venit update la Windows 10 Mobile încă, deși era programat de foarte-foarte mult timp. Ei bine, iată că luni, 21 martie, update-ul a venit. 

Vă avertizez de pe acum, update-ul va dura mult, foarte mult! Unde mai pui că sunt două…

Pentru a face update-ul la Windows 10 Mobile pe Lumia 640 XL trebuie să mergi în magazinul de aplicații și să cauți aplicația Update Advisor. Instaleaz-o și dă-i un Next după ce o accesezi. Îți va spune dacă modelul tău este eligibil pentru update și dacă trebuie să mai eliberezi spațiu. Apoi mergi în setări -> phone updates și download Windows 10 Mobile.

După ce download-ul s-a terminat, apasă pe Install. Acum ai de așteptat. La mine a durat cred că peste jumătate de oră până să pot refolosi telefonul. După ce s-a instalat primul build, mergi iar în Settings -> phone updates și vei vedea că mai este un update disponibil. Deci iarăși perioadă de așteptare.

La prima impresie, lucrurile arată decent. Browserul se mișcă mai bine, notificările arată diferit, aplicația de e-mail este mai drăguță.

Mai multe impresii vor veni după câteva zile de utilizare a Windows 10 Mobile pe Lumia 640 XL. Aplicația Update Advisor este accesibilă pe toate device-urile Lumia cu WP 8.1 și îți va spune dacă și modelul tău este eligibil pentru Windows 10 Mobile Update.

Dacă informațiile din articolul ăsta ți-au fost de ajutor, dă un share pe Facebook, te rog.

Windows 10 update lumia 640

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *